Honda Miimo HRM 310


Miimo 310 de intelligente robotmaaier van Honda maait geheel automatisch uw gazon, Dankzij zijn veilige messen en 360 graden bots sensoren weet hij zich prima te gedragen bij kinderen en huisdieren. Zijn sterke motoren zorgen ervoor dat geen helling hem te zwaar is. En ze zijn overigens ook nog erg stil, Wanneer u graag wilt dat de Honda Miimo ook ’s nachts maait kan de nachtmodus functie geactiveerd worden hierbij zal hij nóg stiller zijn. Door zijn vernieuwde signaal zal geen enkel ander elektronisch apparaat last hebben van de Miimo.

De Honda Miimo 310 kan een gazon oppervlakte aan tot 2000m2 en 3 beheersbare zones.

Honda is al decennia een van de grootste grasmaaier producenten, Ook op het gebied van robot maaien hebben ze een van de beste maairobots op de markt !

Omdat Honda sowieso al veel expertise heeft op het gebied van robotica. Door de kennis, kunde en ervaring op het gebied van grasmaaien en robotica kan Honda beide vakgebieden combineren, wat uniek is. Het resultaat hiervan is de Honda Miimo, de ultieme maairobot.

De Honda Miimo is op dit moment de meest complete robotmaaier. Hier de karakteristieken opgesomd:

Volautomatisch: laadt zelf op en bepaalt wanneer er gemaaid wordt, indien niet anders opgegeven door u.

Sterk: de standaard gemonteerde tractie achterwielen worden aangedreven door krachtige elektromotoren, zodat ook grasmaaien op oneffen en hellend terrein vanzelf gaat.

Geruisloos: de Honda Miimo is erg stil, zodat hij zelfs ’s nachts nog zijn werk kan doen zonder dat u en uw buren er last van zullen hebben.

Weerbestendig: de Honda Miimo is spatwater dicht zodat die ook bij regen en andere neerslag door kan gaan.

Seizoenstijdklok: Past zich automatisch aan het seizoen. Hierdoor is de maairobot niet onnodig aan het maaien als het gras minder snel groeit, Dit voorkomt dan ook onnodige slijtage.

Veilig en diefstalbestendig: Als de robotmaaier wordt opgetild slaat die meteen af voor de veiligheid. De Honda Miimo zal pas weer gaan maaien als u hem op de grond heeft gezet en de persoonlijke pincode heeft ingevoerd. Zodoende is hij ook diefstalbestendig.

Extra informatie

Max oppervlakte m2

2000

Beheersbare gebieden

3

Maaihoogte

20-60

Max hellingshoek

30

GPS beveiliging

Nee

Garantie

2 Jaar

Smartphone App

Nee

Maaisysteem

3 losse mesjes

Word geleverd met installatiepakket

Ja, met 200m perimeterdraad set

Regensensor

Nee

Maaitijd per acculading in min

40

Laadtijd in min

30


  • Maaioppervlak: tussen 900 en 1800 m2
  • Merk: Honda
  • EAN:

Prijs: € 1999,00

  • Adviesverkoopprijs: € 2398,00
  • Uw besparing: € 17%
  • Voor: 1999,00 incl. BTW.

Product Foto's