Service

 

Naast onderhoud bent u voor een snelle service ook bij ons aan het juiste adres. Wanneer u problemen met uw robotmaaier heeft komen wij in een kort tijdsbestek bij u langs voor reparatie op locatie. Of we nemen de machine mee en repareren hem in onze werkplaats. Uiteraard kunt u uw robotmaaier ook zelf brengen, Wij beschikken over een test terrein zodat wij uw machine 100% in orde kunnen retourneren.

Het kan een keer voorkomen dat uw robotmaaier het ondanks jaarlijks onderhoud het begeeft. Wij kunnen bij langskomen of uw geeft de maaier af waarbij zeer waarschijnlijk op de reparatie kunt wachten. Zodat u snel uw robotmaaier in gebruik kunt nemen.

Reparaties

Het kan voorkomen dat uw robotmaaier ondanks jaarlijks onderhoud het in het seizoen begeeft, Wij kunnen bij u langskomen of u geeft de maaier af. Doorgaans is een reparatie snel gedaan, zodat u weldra de robotmaaier weer kunt gebruiken.

Vervangende leenmaaier

Kunnen wij uw robotmaaier niet op korte termijn repareren dan krijgt u van ons kosteloos een tijdelijke leenmaaier als vervanging tot de reparatie klaar is.

 

Draadbreuk robotmaaier

Een draadbreuk kunnen wij met speciale apparatuur snel opsporen en repareren. Uiteraard kunt u de reparatie ook zelf doen met speciale hulpstukken van ons, maar vaak geeft het opsporen de problemen en ergernis.

 

Haal en Brengbox

Via de haal en breng box kunt u 12 uur per dag terecht voor het ophalen of brengen van uw robotmaaier voor reparatie of onderhoud. Hier kunt u ook makkelijk onderdelen of een bestelling afhalen.