Installatie

Veel consumenten kopen snel een robotmaaier, zonder er bij stil te staan dat de eenmalige installatie van de robotmaaier ook moet gebeuren. Niet alleen voor een optimaal resultaat, maar überhaupt om hem te kunnen laten maaien. Resultaat is dan vaak dat men er zelf niet uit komt en alsnog een expert moeten laten komen om de robotmaaier goed te installeren en in te stellen.

De installatie van robotmaaiers is iets wat nauw kijkt en expertise vereist. Als vakhandelaar kunnen we er dan ook voor zorgen, dat  het installeren van uw kostbare robotmaaier vakkundig gedaan wordt. Alleen dan komen de kwaliteiten van robotmaaiers volledig tot hun recht, en daarmee onderscheidt robotmaaier.com zich. Kwaliteit leveren staat bij ons voorop !

1. Inventarisatie te maaien oppervlakte

Eerst bekijken we, hoe het te maaien oppervlak eruitziet, en of hier obstakels in zitten waar rekening mee gehouden moet worden. Ook wordt er met u bepaald waar het basisstation geplaatst wordt.

2. Basisstation plaatsen

Het basisstation moet in een straal van 10 meter van een stroompunt geplaatst worden op een vlakke ondergrond. Bij voorkeur op een beschutte plek, zodat het basisstation aan het zicht wordt onttrokken.

3. Omtrekkabel leggen

Met de omtrekkabel wordt aangegeven waar de grenzen van het maaigebied liggen. Met een speciale machine wordt de kabel onder de zoden gelegd zodat deze geen hinder zal veroorzaken bij tuinwerkzaamheden.

4. Installatie robotmaaier

Met de omtrekkabel wordt aangegeven waar de grenzen van het maaigebied liggen. Met een speciale machine wordt de kabel onder de zoden gelegd zodat deze geen hinder zal veroorzaken bij tuinwerkzaamheden.

5. Test en uitleg

Als laatste testen we de robotmaaier, en leggen u uit hoe het gebruik van robotmaaier uit zodat u jarenlang plezier van uw aankoop gaat hebben !

6. Nazorg

Na 2 weken nemen wij altijd even contact op met onze klanten of de machine geheel naar wens functioneert. Waar nodig kunnen we op afstand instellingen aanpassen of we komen nog bij u langs.

Zodat de robotmaaier 100% naar tevredenheid is!